etiqueta.jpg

InMaG Història Serveis Contacte Avís Legal

L’any 1962 el Sr. Lluís Guiu Torruella comença la seva activitat en les Instal·lacions i reparacions elèctriques a la Granadella. A poc a poc la seva activitat es va ampliant a les poblacions mes properes, realitzant Instal·lacions en cooperatives, molins d’oli, habitatges i portant el manteniment de diversos enllumenats públics.

L’any 1971 entra a treballar a l’empresa el seu fill Pere Miquel Guiu Vidal, ampliant l’activitat a Instal·lacions d’aigua i augmentant el radi de treball.Durant aquest període s’incorporen a l’empresa operaris que ajuden en l’activitat.

L’any 1980 causa baixa a l’empresa Lluís Guiu Torruella per jubilació, en aquest moments l’empresa disposa de 4 treballador fixes.

Davant la necessitat d’espai es trasllada la seu a un nou emplaçament on disposa de 200 m2.

L’any 1985 l’empresa amplia la seva activitat a Instal·lacions i reparacions de calefacció i ACS.

L’any 1992 es trasllada de nou la seu a un magatzem de dos plantes i 400 m2, situat al C/ Marina, 60 de La Granadella.

El mateix any s’amplia l’activitat a Instal·lacions de gas EG-II.

L’any 1997 s’incorpora a l’empresa un dels fills de Pere Miquel Guiu, durant aquest període i anterior ja es realitzen obres d’importància , enllumenat públic de La Granadella, enllumenat públic de Bellaguarda, 22 habitatges adossats a La Granadella, Cooperativa de La Granadella, Cooperativa de El Soleràs, Ajuntament de Sunyer, Escoles d’Alcanó...

L’any 1998 en crea la raó social Instal·lacions i Manteniments Guiu, SL, amb seu al C/ Marina 60 de La Granadella.

L’any 1999 comença l’activitat Instal·lacions i Manteniments Guiu SL i s’incorora a aquesta raó social tots els treballadors de Pere Miquel Guiu Vidal.

Actualment Instal·lacions i Manteniment Guiu SL diposa d’un equip de professionals amb una amplia i dilatada experiència dins el món de les Instal·lacions i reparacions elèctriques, d’aigua, gas, calefacció, ACS, climatització, telecomunicacions, energies renovables i protecció contra incendis.

Copyright 2010 Your Company